Oja permanenta

Ce este oja permanentă? 

Oja permanentă este un gel care se usucă la lampă şi seamănă foarte mult cu lacul de unghii.

images (1)

Se pot aplica modele, picturi şi pietricele pe oja permanentă? 

Da, la fel ca la gelul clasic, se poate face orice tip de model cu ojă permanentă. Nu trebuie să renunţaţi la picturile mult dorite şi la strălucirea pietricelelor.

Care este diferenţa dintre oja permanentă şi cea clasică? 

Oja permanentă are o rezistenţă mult mai mare. Aceasta rezistă între două şi patru săptămâni, în timp ce oja clasică rezistă doar două sau trei zile.

Dăunează unghiilor naturale? 

Acest tip de ojă protejează unghia naturală şi o ajută să crească. Nu are niciun efect negativ asupra acesteia daca este utilizata si indepartata corespunzator – Nu se indeparteaza cu ajutorul pilei!!!

Poate fi folosită oja permanentă la pedichiură?

Da, este chiar recomandată. Unghiile de la picioare cresc mai greu decât cele de la mâini şi oja permanentă va rezista cel puţin o lună la pedichiură.

Care sunt dezavantajele ojei permanente?

 Cum nu există nimic perfect în această lume, şi oja permanentă are un dezavantaj. Acest gel-lac se aplică doar pe unghii naturale. Prin urmare, nu se pot prelungi unghiile, nu se folosesc tipsuri şi nu se face construcţie cu ojă permanentă. Iar daca unghia pe care este aplicata aceasta oja permanenta nu este una complet sanatoasa exista riscul ca rezistenta acesteia sa nu depaseasca 2 saptamani, insa problema se rezolva dupa 2 -3 aplicari cu ajutorul specialistului.

2012_12_13_1320b5dca39198939a3f08cc188cf9b4

Deşi pare un procedeu complicat, aplicarea ojei permanente nu durează mai mult decât aplicarea lacului obişnuit. În plus, aceasta se usucă foarte repede. Noua formulă de gel oferă săptămâni întregi de culoare şi luciu pentru unghiile naturale. Gelul-lac se usucă la lampă, iar procedura durează doar 30 de minute. Testele de laborator au dovedit că oja pemanentă îşi păstrează strălucirea intensă chiar şi după două săptămâni.

Comoditatea şi simplitatea procedurii de aplicare, polimerizarea rapidă , rezistenţa culorii, strălucirea intensă şi de durată, siguranţa unghiilor sunt avantajele acestor produse.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s