Mituri despre unghiile cu gel

Unghia artificiala imi strica unghia naturala

Fals

Toata lumea se teme de unghiile cu gel datorita acestui mit. Unghia naturala poate fi afectata doar de tehnicianul care aplica unghiile false, daca acesta nu a lucrat corespunzator sau chiar de persoana care le poarta daca nu respecta instructiunile tehnicianului.

Unghiile false sunt vulgare

Fals

images

Unghiile artificiale pot avea lungimea si forma pe care o dorim. Unghiile artificiale pot arata natural, iar daca sunt corect lucrate nici nu pot fi deosebite de cele naturale.

Daca porti unghii false nu trebuie sa te mai atingi de nimic

Fals

Ne referim la unghiile false aplicate de catre profesionisti si nu la cele surogat pe care le gasim insirate pe tarabele din piata. Unghiile false sunt mult mai rezistente decât unghia naturala, iar indeletnicirile casnice nu vor fi afectate.

Unghiile false sunt scumpe

 

Fals

dsc1771

Aplicarea unghiilor false costa intre 60 lei si 140 lei. Intretinerea acestora se face la 2 – 3 saptamâni si costa 60 – 70 lei. Daca facem o comparatie cu un serviciu de manichiura, care costain medie 20-35 RON, si care trebuie facut saptamânal, dintr-un calcul simplu reiese ca unghiile fase nu sunt chiar atât de costisitoare. Feriti-va de experiente neplacute pentru a evita rezultate asemanatoare celei din poza de mai sus.

Unghiile false nu pot fi purtate mai mult de o luna

Fals

Cu cât pastram unghiile false mai multa vreme, cu atât unghia naturala arata mai bine dupa ce renuntam la unghiile false, cu conditia sa le intretinem o data la 2-3 saptamâni. Daca le punem si le dam jos la perioade mici de timp, unghia naturala are ceva mai mult de suferit din cauza pilirii frecvente (ca sa punem si sa indepartam materialul de protectie, unghia naturala trebuie pilita, pilirea frecventa duce la subtierea unghiei naturale).

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s